Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ESCENA FAMILIAR)

FESTA DE LA COOPERACIÓ AL BARRI a càrrec de LO RELACIONAL
Logo de l'activitat FESTA DE LA COOPERACIÓ AL BARRI a càrrec de LO RELACIONAL

DISSABTE 2 de D'OCTUBRE A LES 11.00 H

2 d'octubre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Què sents quan passeges pel barri? Quins son els espais que et fan sentir bé? On jugues, aprens i comparteixes amb altres persones? Què explicaries del teu barri? Què hi trobes a faltar? A partir d’aquestes preguntes compartirem els nostres sabers i experiències sobre la vida en comú que fem al barri. Construirem un mapeig quotidiana del barri, les nostres experiències de pau i de cooperació comunitària. Dins del marc de les Jornades de Pau i Cooperació Internacional et proposem aquest taller adreçat a infants entre 6 i 9 anys i les seves famílies. Activitat gratuïta i presencial amb reserva prèvia al web.

Preu: Gratuït

Dissabte
02/10/2021
AMUNT I AVALL: PAGESES, CUCS I ALLS
Logo de l'activitat AMUNT I AVALL: PAGESES, CUCS I ALLS

DISSABTE 23 de D'OCTUBRE A LES 11.00 H

23 d'octubre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Comencem per dalt... la Jacinta és una pagesa que ha treballat per convertir el camp dels seus avis a l’agricultura ecològica. Ella sap que un sòl sa ensdonarà els aliments que necessitem per créixer forts i saludables. Però per a ella és molt difícil poder seguir treballant. Cada vegada la ciutat creix més, els sòls s’estan contaminat i, a més, uns senyors vestits de gris li volen comprar la seva finca. Mentrestant, per baix... hi ha els seus amics del subsòl: un sorprenent grup de cucs, cebes, alls i pastanagues que emprenen un increïble viatge a través del regne del sòl, cap a la recerca de les respostes que la Jacinta necessita per a poder seguir conreant la terra. Així,“Amunt i avall: pageses, cucs i alls”, és un viatge ple de sorpreses a través dels meravellosos misteris del sòl, en el qual descobrirem com la seva salut és també la nostra.

Preu: Gratuït

Dissabte
23/10/2021
LA CASTANYADA: "KAIXES" DE CIA COM SONA? I MOLTES CASTANYES
Logo de l'activitat LA CASTANYADA:

DIJOUS 28 de D'OCTUBRE A LES 17.30 H

28 d'octubre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

17.30 h: Espectacle KAIXES de cia. Com sona? 18.30 h: CASTANYES I ACTIVITATS. Visita de la Castanyera i en Marramèu, castanyes i activitats. KAIXES Espectacle musical adreçat a públic familiar. Edat recomanada: de 0 a 6 anys. Caixes petites i grans. Caixes que es mouen i ballen. Caixes que juguen, que imaginen barques i objectes diversos. Caixes que amaguen petits tresors... Música! Kaixes és una barreja eclèctica entre música popular i cançó d'autor amb música original creada especialment per a aquest espectacle. Cada cançó esdevé un joc a través del teatre d'objectes, on els instruments hi tenen un paper protagonista.

Preu: Gratuït

Dijous
28/10/2021
BABY ESFERIC DE CIA ABOON TEATRE
Logo de l'activitat BABY ESFERIC DE CIA ABOON TEATRE

DISSABTE 20 de NOVEMBRE A LES 11.00 H

20 de novembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Espectacle de petita infància. Edat recomanada: a partir de 6 mesos Baby esfèric és un homenatge a la terra i als seus hereus. Parla de la màgia que ens uneix al planeta i als seus habitants a través de diferents històries i paisatges. La seva estètica, delicadament visual i on tot és rodó, dona llibertat a la imaginació de l’espectador. Baby Esferic atrapa la màgia de la Terra a ritme de nadó. Baby esfèric proposa un divertit viatge per redescobrir i emocionar-nos amb la nostra llar, amb ulls de nen. Simpàtics habitants esfèrics ens acompanyaran en aquesta aventura: les majestuoses meduses ens submergiran en el fons del mar, la tortuga mil·lenària ens mostrarà el cicle de la vida, en el nostre bosc les abelles recol·lectores gaudiran de la cooperació i l'amistat, i la màgia donarà vida al nostre ninot de neu a l’Àrtic. T’imagines ser testimoni del naixement del nostre planeta i compartir-ho amb el teu nadó?

Preu: Gratuït

Dissabte
20/11/2021
  Anterior    1  2    Següent  

Inscripcions presencials

A partir del 13 de setembre, al C/ Feliu i Codina 20 amb el següent horari.Matí: De dilluns a divendres de 9.30 h a 14.00 h Tardes: dilluns a dijous de 16.00 a 20.00 h.

INSCRIPCIONS PRESENCIALS I ONLINE.

Devolucions de tallers cancel·lats:

Es faran per transferència bancaria o a través de la targeta. No cal venir al centre.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC MATAS I RAMIS

Feliu i Codina, 20
08031 Barcelona
93 407 23 56
ccmtasiramis@bcn.cat

Logo Miram Cloud