Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (BDC)

Novetat!
EL BOSC DE HAQUIVAQUI
Logo de l'activitat EL BOSC DE HAQUIVAQUI

DISSABTE de A LES 11.30 H

29 de febrer de 2020

Espai: SALA D'ACTES

Rasmus A. Sivertsen, Noruega, 2016, 72’, doblada al català. Edat recomanada: a partir de 4 anys. El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. Un bon dia, l’eriçó Horaci intenta menjar-se l’àvia ratolineta. És aleshores que Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l’hora de redactar una nova llei per al bosc. A partir d’ara tots els habitants del bosc seran amics i ningú no podrà menjar a cap altre.

Preu: Gratuït

Dissabte
29/02/2020
Novetat!
IN-EDIT: KATE NASH-UNDERESTIMATE THE GIRL + VISITA GUIADA PLUJA ÀCIDA
Logo de l'activitat IN-EDIT: KATE NASH-UNDERESTIMATE THE GIRL + VISITA GUIADA PLUJA ÀCIDA

DIVENDRES de 19.00 VISITA GUIADA // 20.00 H DOCUMENTAL

6 de març de 2020

Espai: SALA D'ACTES

19 h VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ PLUJA ÀCIDA // 20 h DOCUMENTAL. L’odissea vital i artística de la cantautora pop Kate Nash condensa les trampes de l’èxit prematur, la deriva de la indústria musical i la lluita titànica d’una dona que vol portar les regnes de la seva carrera. Girl power. A mitjans dels 2000, Kate Nash va saltar en un sospir de MySpace a les llistes d’èxit amb la cançó “Foundations”. Quan el seu segell musical va voler dictar-li com sonar i com vestir aquella adolescent dels afores de Londres es va adonar que gestionar l’èxit sobtat no seria una tasca fàcil. Aquesta és la crònica de la seva lluita per no enfonsar-se i viure de la música sense renunciar a la seva integritat. Una carrera d’obstacles en què ha de capejar una cura d’humilitat rere l’altra. La història de Nash —una persona tan carismàtica com intel·ligent i capritxosa, actualment coneguda pel seu paper de lluitadora a la sèrie Glow— despulla els budells de la indústria del pop-rock i fa reflexionar sobre com i per què ha canviat aquesta i sobre quin és l’espai d’una dona que vol dirigir la seva carrera a dia d’avui. Una història dura que, explicada de forma viva i àgil, curiosament es consumeix com un caramel pop.

Preu: Gratuït

Divendres
06/03/2020
Novetat!
MARC PARROT - REFUGI
Logo de l'activitat MARC PARROT - REFUGI

DIVENDRES de A LES 21.00 H

24 d'abril de 2020

Espai: SALA D'ACTES

REFUGI és la darrera proposta escènica del Marc Parrot. Davant la necessitat de construir un espai confortable i íntim on interpretar les seves cançons, el músic ha girat per bona part de la geografia catalana amb una petita iurta de 9 metres de diàmetre on trenca les barreres de l’escenari i comparteix amb el públic un espai comú que no permet trucs ni artificis. La producció, avalada per festivals com el Grec Festival de Barcelona, el Mercat de Música Viva de Vic i l’(a)phònica, ha esgotat les entrades a totes les poblacions per on ha passat fins ara. En aquesta segona etapa de la gira pel Barcelona Districte Cultural, sense l’aixopluc d’un espai propi, el repte està en trobar aquest refugi en les pròpies cançons. Vestir-les amb allò més essencial i amb un relat musical únic i singular, crear la complicitat amb el públic per trobar un moment de refugi compartit i irrepetible en cada concert. Aquest clima íntim i confident ens permet mouren’s per un repertori ple de contrastos i sorpreses.

Preu: Gratuït

Divendres
24/04/2020
Novetat!
NURI TOTAL - BITXOS RAROS
Logo de l'activitat NURI TOTAL - BITXOS RAROS

DISSABTE de A LES 11.30 H

14 de març de 2020

Espai: SALA D'ACTES

Recomanat per infants a partir de 2 anys. Bitxos Raros és un espectacle musical infantil que neix de l’últim treball de la companyia Nuri Total. Un concert de cançons lligades per un conte que ens parla de la diversitat i la viu com un fet enriquidor. La conclusió és que tots som uns bitxos raros. Tres grangers una mica especials que regaven el seu hort amb notes musicals, un dia, de cop i volta es van creuar amb diferents bitxos que van canviar la seva història. Un pop amb bicicleta, una libèl•lula astronauta, un gripau amb ales... són algunes de les cançons que, plenes de màgia i energia, entusiasmen a tota la família. El piano i l’acordió, la bateria i el claqué, acompanyat d’una escenografia rural ens transporten a una granja musical on hi tenen cabuda tots els bitxos raros.

Preu: Gratuït

Dissabte
14/03/2020

Inscripcions Presencials

Pots venir al centre cívic a realitzar la inscripció de forma presencial del 16 al 27 (matí) de març, al C/ Feliu i Codina 20 amb el següent horari Matí: De dilluns a divendres de 9.30 a 14.00 h Tardes: dilluns a dijous de 16.00 a 18.30 h

Devolucions i canvis de grup

Del 30 de març al 30 d'abril. Matins de 9.30 a 14.00 h i tardes de 16.00 a 18.30 h excepte divendres.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS (B59960526) | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC MATAS I RAMIS

Feliu i Codina, 20
08031 Barcelona
93 407 23 56
ccmtasiramis@bcn.cat

Logo Miram Cloud