Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (BDC)

Novetat!!
IN-EDIT: PJ HARVEY: A DOG CALLED MONEY
Logo de l'activitat   IN-EDIT: PJ HARVEY: A DOG CALLED MONEY

DIVENDRES de A LES 20.00 H

7 de febrer de 2020

Espai: SALA D'ACTES

Testimoni visual del procés creatiu de l’àlbum de PJ Harvey The Hope Six Demolition Project (2016). De l’Afganistan, Kosovo i els guetos de Washington DC al soterrani londinenc on el públic va poder presenciar-ne la gravació. Així com els assistents a aquella “instal·lació” als baixos del centre artístic Somerset House van poder veure, en directe i rere un vidre de visió unilateral, com Polly Jean Harvey dirigia la gravació del seu onzè disc, aquí coneixem la gènesi del projecte guiats per l’artista mateixa i per Seamus Murphy, fotoperiodista amb qui ja va treballar als dotze curtmetratges que secundaven el llançament del disc Let England Shake. A mig camí entre el reportatge periodístic i el ‘making of’ discogràfic, Harvey visita zones especialment castigades per la violència, la desigualtat social i/o la guerra. La cantautora anglesa s’erigeix així com una mena de corresponsal de la cançó bèl·lica que manté un diari de viatge en forma de veu en off. No planteja solucions ni una anàlisi política profunda; es limita a aplegar imatges i històries que es va anar trobant. Com la d’una mestressa de claus que cuida en solitari d’un poble sencer de Kosovo o la dels nens del barri d’Anacostia, a Washington DC, que somien cotxes i diners des d’alguns dels carrers més pobres dels Estats Units, a escassos minuts de l’epicentre del poder occidental. I, en paral·lel, veiem com aquestes històries es van materialitzar en poemes i, després, dins una habitació envidrada, en cançons.

Preu: Gratuït

Divendres
07/02/2020
Novetat!!
ENMA FERNÁNDEZ - HEY CHICO!!
Logo de l'activitat ENMA FERNÁNDEZ - HEY CHICO!!

DIVENDRES de A LES 21.00 H

14 de febrer de 2020

Espai: SALA D'ACTES

Un Cadillac a la porta. I un piano a l’escenari. Enma Fernández és pur rhythm’n’blues. Encara que hi afegeix gotes de jazz, swing, rock’n’roll... Us agrada la música dels anys cinquanta? Teniu com a referents Jerry Lee Lewis, Dr. John o Fats Domino? Doncs preneu nota d’aquest nou nom, Enma Fernández, perquè ell també es passeja amb dits ràpids per les tecles del seu piano, hi navega com aquells vapors que recorrien el Mississipí i emprèn un viatge que el retorna a les sonoritats que animaven els carrers de Nova Orleans. Enma Fernández presentarà diversos temes propis i d’altres que són una versió de grans clàssics de Jerry Lee Lewis, Dr. John i Fats Domino, sí, però també de Professor Longhair, Allen Toussaint o Bobby Charles, unes versions en les quals també trobarem ressons de Ray Charles, Duke Ellington o Bebo Valdés. Activitat gratuïta amb reserva prèvia al web

Preu: Gratuït

Divendres
14/02/2020
Novetat!!
IN-EDIT: KATE NASH-UNDERESTIMATE THE GIRL
Logo de l'activitat IN-EDIT: KATE NASH-UNDERESTIMATE THE GIRL

DIJOUS de A LES 20.00 H

12 de març de 2020

Espai: SALA D'ACTES

L’odissea vital i artística de la cantautora pop Kate Nash condensa les trampes de l’èxit prematur, la deriva de la indústria musical i la lluita titànica d’una dona que vol portar les regnes de la seva carrera. Girl power. A mitjans dels 2000, Kate Nash va saltar en un sospir de MySpace a les llistes d’èxit amb la cançó “Foundations”. Quan el seu segell musical va voler dictar-li com sonar i com vestir, i els tabloides van començar a fer inventari dels seus grans en lloc de parlar de les seves cançons, aquella adolescent dels afores de Londres es va adonar que gestionar l’èxit sobtat no seria una tasca fàcil. Aquesta és la crònica de la seva lluita, tot tenacitat i tossuderia, per no enfonsar-se i viure de la música sense renunciar a la seva integritat. Una carrera d’obstacles en què ha de capejar una cura d’humilitat rere l’altra: un mànager amb la mà llarga, gires autogestionades i deficitàries, una mudança a Los Angeles que no fructifica i diverses feines alimentàries. La història de Nash —una persona tan carismàtica com intel·ligent i capritxosa, actualment coneguda pel seu paper de lluitadora a la sèrie Glow— despulla els budells de la indústria del pop-rock i fa reflexionar sobre com i per què ha canviat aquesta i sobre quin és l’espai d’una dona que vol dirigir la seva carrera a dia d’avui. Una història dura que, explicada de forma viva i àgil, curiosament es consumeix com un caramel pop.

Preu: Gratuït

Dijous
12/03/2020
Novetat!!
MARC PARROT - REFUGI

DIVENDRES de A LES 21.00 H

24 d'abril de 2020

Espai: SALA D'ACTES

REFUGI és la darrera proposta escènica del Marc Parrot. Davant la necessitat de construir un espai confortable i íntim on interpretar les seves cançons, el músic ha girat per bona part de la geografia catalana amb una petita iurta de 9 metres de diàmetre on trenca les barreres de l’escenari i comparteix amb el públic un espai comú que no permet trucs ni artificis. La producció, avalada per festivals com el Grec Festival de Barcelona, el Mercat de Música Viva de Vic i l’(a)phònica, ha esgotat les entrades a totes les poblacions per on ha passat fins ara. En aquesta segona etapa de la gira pel Barcelona Districte Cultural, sense l’aixopluc d’un espai propi, el repte està en trobar aquest refugi en les pròpies cançons. Vestir-les amb allò més essencial i amb un relat musical únic i singular, crear la complicitat amb el públic per trobar un moment de refugi compartit i irrepetible en cada concert. Aquest clima íntim i confident ens permet mouren’s per un repertori ple de contrastos i sorpreses.

Preu: Gratuït

Divendres
24/04/2020

Inscripcions Presencials

Pots venir al centre cívic a realitzar la inscripció de forma presencial del 2 al 10 (matí) de gener, al C/ Feliu i Codina 20 amb el següent horari Matí: De dilluns a divendres de 9.30 a 14.00 h Tardes: dilluns a dijous de 16.00 a 18.30 h

Devolucions i canvis de grup

Del 13 al 17 de gener. Matins de 9.30 a 14.00 h i tardes de 16.00 a 18.30 h excepte divendres.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS (B59960526) | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC MATAS I RAMIS

Feliu i Codina, 20
08031 Barcelona
93 407 23 56
ccmtasiramis@bcn.cat

Logo Miram Cloud