Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (BDC)

Novetat!!
ERNEST & CELESTINE, CONTES D'HIVERN

DISSABTE de A LES 11.30 H

21 de desembre de 2019

Espai: SALA D'ACTES

J. Cheng, J. C. Roger, França, 2017, 52’. L’Ernest és un os gran amb esperit d’artista i un cor generós. Amb ell viu la Celestine, una rateta òrfena que fa temps va acollir a casa seva. Junts viuran tota mena d’aventures mentre es preparen per a l’arribada de l’hivern. Una nova adaptació dels populars contes infantils de Gabrielle Vincent, plena d’encant i valors positius, que manté la bellesa de les il•lustracions originals. Edat recomanada: A partir de 3 anys

Preu: Gratuït

Dissabte
21/12/2019
Novetat!!
IN-EDIT: GIMME DANGER + CONCERT RINKONETE EN TU RETRETE

DIVENDRES de A LES 20.00 H

13 de desembre de 2019

Espai: SALA D'ACTES

Quan Iggy Pop pujava a un escenari, tant podia refregar-se mantega de cacauets pel pit com ensenyar els testicles. I tot d’una manera absolutament salvatge. Com Iggy Pop vivia aquells anys. Com era la música de la banda que ell liderava, The Stooges, nascuda a Detroit el 1967 i que durant pràcticament una dècada va apuntalar què seria i com sonarien el rock de garatge i el punk. I així també és el documental amb el qual Jim Jarmusch intenta retratar-lo a través d’entrevistes, filmacions i molta música. A les 20.00 h - Concert Rinkonete en tu retrete A les 20.30 h - Documental: “Gimme Danger”

Preu: Gratuït

Divendres
13/12/2019
Novetat!!
KATE NASH: UNDERESTIMATE THE GIRL

DIJOUS de A LES 20.00 H

12 de març de 2020

Espai: SALA D'ACTES

L’odissea vital i artística de la cantautora pop Kate Nash condensa les trampes de l’èxit prematur, la deriva de la indústria musical i la lluita titànica d’una dona que vol portar les regnes de la seva carrera. Girl power. A mitjans dels 2000, Kate Nash va saltar en un sospir de MySpace a les llistes d’èxit amb la cançó “Foundations”. Quan el seu segell musical va voler dictar-li com sonar i com vestir, i els tabloides van començar a fer inventari dels seus grans en lloc de parlar de les seves cançons, aquella adolescent dels afores de Londres es va adonar que gestionar l’èxit sobtat no seria una tasca fàcil. Aquesta és la crònica de la seva lluita, tot tenacitat i tossuderia, per no enfonsar-se i viure de la música sense renunciar a la seva integritat. Una carrera d’obstacles en què ha de capejar una cura d’humilitat rere l’altra: un mànager amb la mà llarga, gires autogestionades i deficitàries, una mudança a Los Angeles que no fructifica i diverses feines alimentàries. La història de Nash —una persona tan carismàtica com intel·ligent i capritxosa, actualment coneguda pel seu paper de lluitadora a la sèrie Glow— despulla els budells de la indústria del pop-rock i fa reflexionar sobre com i per què ha canviat aquesta i sobre quin és l’espai d’una dona que vol dirigir la seva carrera a dia d’avui. Una història dura que, explicada de forma viva i àgil, curiosament es consumeix com un caramel pop.

Preu: Gratuït

Dijous
12/03/2020
    Anterior    1  2  Següent    

Inscripcions Presencials

Pots venir al centre cívic a realitzar la inscripció de forma presencial del 2 al 10 (matí) de gener, al C/ Feliu i Codina 20 amb el següent horari Matí: De dilluns a divendres de 9.30 a 14.00 h Tardes: dilluns a dijous de 16.00 a 18.30 h

Devolucions i canvis de grup

Del 13 al 17 de gener. Matins de 9.30 a 14.00 h i tardes de 16.00 a 18.30 h excepte divendres.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS (B59960526) | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC MATAS I RAMIS

Feliu i Codina, 20
08031 Barcelona
93 407 23 56
ccmtasiramis@bcn.cat

Logo Miram Cloud