Logo del centre cívic

Perfil d'usuari

Dades personals

Any    Mes    Dia  

Seguretat

Tractament de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals) ) per a la gestió de les activitats del centre cívic a les que participa com a inscrit.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les seves dades restaran en actiu fins que sol·liciteu la baixa de les mateixes.

Condicions generals

Si un taller no té un mínim d'inscrits, serà anul·lat i es retornarà el seu import. Les baixes voluntàries només s'acceptaran fins una setmana abans de l'inici del curs. L'obtenció de la plaça serà per ordre d'inscripció i aquesta es formalitzarà amb el pagament. Els tallers són trimestrals i , per tant, no es conserva la plaça la resta de l'any. Per poder organitzar el torn presencial de les inscripcions el primer dia (02/01/2020), es repartirà 1 número per persona ( que podrà inscriure fins a 2 persones més amb el mateix número) segons l'ordre d'arribada, a partir de les 8.30 h. Per tal de formalitzar la inscripció s'ha de portar el DNI.

Vols rebre informació?Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS (B59960526) | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC MATAS I RAMIS

Feliu i Codina, 20
08031 Barcelona
93 407 23 56
ccmtasiramis@bcn.cat

Logo Miram Cloud