Logo del centre cívic

Perfil d'usuari

Dades personals

Any    Mes    Dia  

Seguretat

Tractament de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals) ) per a la gestió de les activitats del centre cívic a les que participa com a inscrit.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les seves dades restaran en actiu fins que sol·liciteu la baixa de les mateixes.

Condicions generals

Un cop realitzada la inscripció no es retornaran els diners, llevat que l´activitat sigui anul·lada per part del Centre Cívic. El Centre es reserva el dret d´anul·lar qualsevol activitat si considera que el nombre d´inscripcions és insuficient o per d´altres raons organitzatives. L´import de la inscripció a activitats anul·lades estarà a disposició dels usuaris durant un mes següent a la realització d´aquesta mateixa. És imprescindible la presentació d´aquest rebut per tal que la devolució pugui efectuar-se. El Centre es reserva el dret a canviar el professor, el dia, l´horari o la ubicació de l´activitat en cas que ho consideri oportú. El Centre no es fa responsable del material dipositat pels usuaris i participants a les activitats. Les baixes voluntàries només s’acceptaran fins a una setmana abans de l’inici del curs.

Vols rebre informació?Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS (B59960526) | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC MATAS I RAMIS

Feliu i Codina, 20
08031 Barcelona
93 407 23 56
ccmtasiramis@bcn.cat

Logo Miram Cloud